Yes’n’No або прості підказки для фотосесії
Зйомки

Отож почну із доволі актуального питання: що робити на фотосесії. Хороше питання. Можна сказати, що дуже актуальне. З допомогою моїх хороших друзів Артема та Волошки ми створили для Вас маленьку шпаргалку стосовно того, що варто чи не варто робити, коли Вас фотографують. Отож, поїхали!

1) Поворот "на камеру"

Дуже часто ті, хто приходять на фотосесію вважають, що класична "паспортна" поза є єдиновірною. Дозвольте заперечити. Напівповорот до камери та легка посмішка не тільки є більш виграшними, а й дозволяють скоригувати нечітку лінію підборіддя і зробити овал обличчя більш виразним. Це спрацьовує як для прекрасних дам,

     

так і для представників сильної статі:

     

2) Міміка та емоції

Як на мене, найбільш вдалі фото - це ті, де людина не боїться експерементувати, бавитись, передавати різні емоції та реакції на зовнішній світ. Ваші емоції - ось істинна цінніть фотографії. Не бійтесь виглядати кумедними - головне, що фотографії будуть живими та дуже щирими.

     

    

3) Пози та взаємодія у кадрі

Завжди варто пам’ятати, що статуям місце у музеї, а під час фотосесії - Ви жива людина. Тому не завмирайте в одній позі! Рухайтесь, пробуйте, радьтесь з фотографом. Однак не забувайте давати можливість фотографу зафіксувати нову позу!

     

     

Якщо Ви на фотосесії не одні, а з кимось (подруга, друг, кохана людина, батьки, братик-сестричка) не забувайте: вас у кадрі двоє (троє, четверо...). І дуже дивно виглядають фото, на яких двоє людей, абсоютно не пов’язаних між собою. 

     

4) Реквізит

У будь-якій фотосесії актуальним питанням є реквізит. Дуже часто мене запитують "А що з собою брати?". На прогулянці з Артемом і Волошкою нашим реквізитом був Лось і мильні мульбашки. Однак наша красуня "роздобула" ще реквізит, випросивши у хлопців, які відпочивали поруч прекрасний жовто-фіолетовий велосипед. Таким чином реквізит розширився  ще на одну одиницю =)

     

5) Будьте собою

Імпровізуйте, відривайтесь, веселіться! Фотосесія - це не каторжні роботи десь у сибірській глибинці. Головне, щоб фотографії радували Вас, а спогади про сам процес приємним клубочком теплились у глибині Вашої душі ще довгий час!

 

 Chris Rock & Danny Jacobs – Afro Circus / I Like to Move It 

Коментувати
Додати коментар
Ваше імя
Ваша електронна адреса
Ваш Коментар